Codzienne menu
Klasyczna
15 KWIETNIA
Śniadanie
Biszkoptowe omleciki z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem naturalnym
II Śniadanie
Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą
Obiad
Pieczone kotleciki gyros, wiosenna surówka z kapusty czerwonej oraz kasza kuskus
Podwieczorek
Zupa fasolkowa
Kolacja
Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz mini sucharki pełnoziarniste
16 KWIETNIA
Śniadanie
Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem, pomidor ze szczypiorkiem oraz pieczywo ciemne
II Śniadanie
Deser straciatella z borówkami i granatem
Obiad
Cukinia faszerowana mięsem mielonym i ryżem z pomidorami oraz surówka z sałaty lodowej
Podwieczorek
Zupa cebulowa
Kolacja
Rolada z ciasta francuskiego z jarmużem i tuńczykiem
17 KWIETNIA
Śniadanie
Pieczywo ciemne z wędliną i serem żółtym oraz rzodkiewka z ogórkiem
II Śniadanie
Ciasto jogurtowe z rabarbarem i kruszonką
Obiad
Kurczak nadziewany ananasem w sosie, surówka z pora i jabłka oraz ryż
Podwieczorek
Krem z pora z czosnkowymi grzankami
Kolacja
Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie
18 KWIETNIA
Śniadanie
Pasta z szynki i suszonych pomidorów, ogórek oraz bagietka pełnoziarnista
II Śniadanie
Jagodowe fit rafaello
Obiad
Pieczony schab ze śliwką i wędzonym boczkiem w paprykowej marynacie, surówka z kapusty pekińskiej i koperku oraz makaron chow mein z groszkiem
Podwieczorek
Zupa chrzanowa
Kolacja
Musli z jogurtem naturalnym i owocami
19 KWIETNIA
Śniadanie
Owsianka z sosem orzechowym
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka oraz pieczywo chrupkie
Obiad
Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto z pęczaka z kalafiorem
Podwieczorek
Barszcz czerwony z uszkami
Kolacja
Sałatka z grillowanym serem bałkańskim i czosnkowymi grzankami
Hashimoto (bez glutenu i laktozy)
15 KWIETNIA
Śniadanie
Biszkoptowe omleciki b/g z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem b/l
II Śniadanie
Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą
Obiad
Pieczone kotleciki gyros, surówka z ogórka kiszonego i jabłka oraz pieczone ziemniaczki
Podwieczorek
Zupa fasolkowa
Kolacja
Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz wafle kukurydziane
16 KWIETNIA
Śniadanie
Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem, pomidor ze szczypiorkiem oraz pieczywo chrupkie b/g
II Śniadanie
Daktylowo-bananowe batony owsiane
Obiad
Cukinia faszerowana mięsem mielonym i ryżem z pomidorami oraz surówka z sałaty lodowej
Podwieczorek
Zupa cebulowa
Kolacja
Sałatka serowa b/l z sosem rzodkiewkowym oraz grzanki czosnkowe b/g
17 KWIETNIA
Śniadanie
Bułka ziarnista b/g z wędliną i serem żółtym b/l oraz rzodkiewka z ogórkiem
II Śniadanie
Bezglutenowa szarlotka z bezą
Obiad
Kurczak nadziewany ananasem w sosie, surówka z pora i jabłka oraz ryż
Podwieczorek
Krem z pora z czosnkowymi grzankami b/g
Kolacja
Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie b/g
18 KWIETNIA
Śniadanie
Pasta z szynki i suszonych pomidorów, ogórek oraz bułka ziarnista b/g
II Śniadanie
Jagodowe fit rafaello b/l
Obiad
Pieczony schab ze śliwką i wędzonym boczkiem w paprykowej marynacie, surówka z tartej marchewki oraz makaron b/g z groszkiem
Podwieczorek
Zupa chrzanowa
Kolacja
Musli z jogurtem b/l i owocami
19 KWIETNIA
Śniadanie
Owsianka z sosem orzechowym b/l
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka oraz pieczywo chrupkie b/g
Obiad
Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto b/g z kalafiorem
Podwieczorek
Barszcz czerwony
Kolacja
Musaka z bakłażanów i mięsa mielonego z beszamelem
Wegetariańska
15 KWIETNIA
Śniadanie
Biszkoptowe omleciki z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem naturalnym
II Śniadanie
Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą
Obiad
Pieczony kalafior w sosie orzechowym, wiosenna surówka z kapusty czerwonej oraz kasza kuskus
Podwieczorek
Zupa fasolkowa
Kolacja
Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz mini sucharki pełnoziarniste
16 KWIETNIA
Śniadanie
Jaja faszerowane pastą pieczarkową, pomidorki koktajlowe oraz pieczywo ciemne
II Śniadanie
Deser straciatella z borówkami i granatem
Obiad
Kotleciki z buraków i kaszy jaglanej, surówka z sałaty lodowej oraz kasza gryczana
Podwieczorek
Zupa cebulowa
Kolacja
Sałatka serowa z sosem rzodkiewkowym oraz wafle kukurydziane
17 KWIETNIA
Śniadanie
Maślane gofry z serkiem kremowym ze szczypiorkiem oraz pieczone warzywa
II Śniadanie
Ciasto jogurtowe z rabarbarem i kruszonką
Obiad
Wegański gulasz z fasoli, ciecierzycy i surówka z pora i jabłka oraz ryż
Podwieczorek
Krem z pora z czosnkowymi grzankami
Kolacja
Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie
18 KWIETNIA
Śniadanie
Domowe buraczane bajgle z camembertem i konfiturą z żurawiny
II Śniadanie
Jagodowe fit rafaello
Obiad
Wegetariańskie sznycle w sosie z suszonych pomidorów, surówka z kapusty pekińskiej i koperku oraz makaron chow mein z groszkiem
Podwieczorek
Zupa chrzanowa
Kolacja
Musli z jogurtem naturalnym i owocami
19 KWIETNIA
Śniadanie
Owsianka z sosem orzechowym
II Śniadanie
Pasta kremowa z kiełkami oraz pieczywo chrupkie
Obiad
Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto z pęczaka z kalafiorem
Podwieczorek
Barszcz czerwony z uszkami
Kolacja
Cukiniowo-kukurydziane placuszki w salsie z awokado oraz jogurt koperkowy
Ketogeniczna
15 KWIETNIA
Śniadanie
Placuszki łososiowe terryiaki z dipem chrzanowym oraz pomidorki koktajlowe
II Śniadanie
Koktajl truskawkowy z siemieniem lnianym
Obiad
Indyk w boczku w sosie z gorgonzoli, pomidor z cebulką w jogurtowym sosie oraz duszone brokuły z migdałami
Podwieczorek
Keto pizza ze spodem bez mąki
Kolacja
Sałatka z szarpanym kurczakiem i awokado z majonezowym dipem
16 KWIETNIA
Śniadanie
Pasta kremowa z wędzonego boczku, ogórek konserwowy oraz bułka z samych ziaren
II Śniadanie
Keto pralinki a’la Ferrero rocher
Obiad
Idealnie soczyste wieprzowe żeberka z pieczonym czosnkiem i sosem barbecue oraz makaron z cukinii z krewetkami
Podwieczorek
Rozgrzewająca zupa z kapusty pekińskiej
Kolacja
Papryka zapiekana jajkami i serem żółtym
17 KWIETNIA
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
18 KWIETNIA
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
19 KWIETNIA
Śniadanie
Kakaowa siemianka z czekoladową polewą i borówkami
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Sokowa
15 KWIETNIA
Śniadanie
Smoothie z truskawek i pomarańczy
II Śniadanie
Koktajl kawowy
Obiad
Zupa fasolkowa
Podwieczorek
Koktajl z jarmużu i rukoli
Kolacja
Sok pomidorowo-bazyliowy
16 KWIETNIA
Śniadanie
Koktajl owocowy z banana i gruszki
II Śniadanie
Smoothie arbuzowe
Obiad
Zupa cebulowa
Podwieczorek
Witalny sok z awokado
Kolacja
Smoothie marchewkowo-jabłkowe
10 KWIETNIA
Śniadanie
Mleczny koktajl owocowy
II Śniadanie
Sok pomaranczowo-grejpfrutowy
Obiad
Krem z pora z czosnkowymi grzankami
Podwieczorek
Koktajl z jarmużu i jabłka
Kolacja
Sok z buraka i selera
18 KWIETNIA
Śniadanie
Koktajl z owoców leśnych i mleczka kokosowego
II Śniadanie
Sok ze szpinaku i banana
Obiad
Zupa chrzanowa
Podwieczorek
Smoothie z melona i ogórka z miętowym aromatem
Kolacja
Sok dyniowo-pomarańczowy
19 KWIETNIA
Śniadanie
Sok ananasowo-bananowy z mleczkiem kokosowym
II Śniadanie
Koktajl z natki z dodatkiem cytryny
Obiad
Barszcz z uszkami
Podwieczorek
Sok pomidorowy z selerem naciowym
Kolacja
Koktajl owocowo-warzywny z jabłkiem i gruszką