Codzienne menu

Klasyczna

15 KWIETNIA

Śniadanie

Biszkoptowe omleciki z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem naturalnym

II Śniadanie

Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą

Obiad

Pieczone kotleciki gyros, wiosenna surówka z kapusty czerwonej oraz kasza kuskus

Podwieczorek

 Zupa fasolkowa

Kolacja

Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz mini sucharki pełnoziarniste

16 KWIETNIA

Śniadanie

Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem, pomidor ze szczypiorkiem oraz pieczywo ciemne

II Śniadanie

Deser straciatella z borówkami i granatem

Obiad

Cukinia faszerowana mięsem mielonym i ryżem z pomidorami oraz surówka z sałaty lodowej

Podwieczorek

Zupa cebulowa

Kolacja

Rolada z ciasta francuskiego z jarmużem i tuńczykiem

17 KWIETNIA

Śniadanie

Pieczywo ciemne z wędliną i serem żółtym oraz rzodkiewka z ogórkiem

II Śniadanie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem i kruszonką

Obiad

Kurczak nadziewany ananasem w sosie, surówka z pora i jabłka oraz ryż

Podwieczorek

Krem z pora z czosnkowymi grzankami

Kolacja

Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie

18 KWIETNIA

Śniadanie

Pasta z szynki i suszonych pomidorów, ogórek oraz bagietka pełnoziarnista

II Śniadanie

Jagodowe fit rafaello

Obiad

Pieczony schab ze śliwką i wędzonym boczkiem w paprykowej marynacie, surówka z kapusty pekińskiej i koperku oraz makaron chow mein z groszkiem

Podwieczorek

Zupa chrzanowa

Kolacja

Musli z jogurtem naturalnym i owocami

19 KWIETNIA

Śniadanie

Owsianka z sosem orzechowym

II Śniadanie

Pasta z tuńczyka oraz pieczywo chrupkie

Obiad

Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto z pęczaka z kalafiorem 

Podwieczorek

Barszcz czerwony z uszkami

Kolacja

Sałatka z grillowanym serem bałkańskim i czosnkowymi grzankami

Hashimoto (bez glutenu i laktozy)

15 KWIETNIA

Śniadanie

Biszkoptowe omleciki b/g z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem b/l

II Śniadanie

Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą

Obiad

Pieczone kotleciki gyros, surówka z ogórka kiszonego i jabłka oraz pieczone ziemniaczki

Podwieczorek

 Zupa fasolkowa

Kolacja

Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz wafle kukurydziane

16 KWIETNIA

Śniadanie

Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem, pomidor ze szczypiorkiem oraz pieczywo chrupkie b/g

II Śniadanie

Daktylowo-bananowe batony owsiane

Obiad

Cukinia faszerowana mięsem mielonym i ryżem z pomidorami oraz surówka z sałaty lodowej

Podwieczorek

Zupa cebulowa

Kolacja

Sałatka serowa b/l z sosem rzodkiewkowym oraz grzanki czosnkowe b/g 

17 KWIETNIA

Śniadanie

Bułka ziarnista b/g z wędliną i serem żółtym b/l oraz rzodkiewka z ogórkiem

II Śniadanie

Bezglutenowa szarlotka z bezą

Obiad

Kurczak nadziewany ananasem w sosie, surówka z pora i jabłka oraz ryż

Podwieczorek

Krem z pora z czosnkowymi grzankami b/g

Kolacja

Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie b/g

18 KWIETNIA

Śniadanie

Pasta z szynki i suszonych pomidorów, ogórek oraz bułka ziarnista b/g

II Śniadanie

Jagodowe fit rafaello b/l

Obiad

Pieczony schab ze śliwką i wędzonym boczkiem w paprykowej marynacie, surówka z tartej marchewki oraz makaron b/g z groszkiem

Podwieczorek

Zupa chrzanowa

Kolacja

Musli z jogurtem b/l i owocami

19 KWIETNIA

Śniadanie

Owsianka z sosem orzechowym b/l

II Śniadanie

Pasta z tuńczyka oraz pieczywo chrupkie b/g

Obiad

Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto b/g z kalafiorem 

Podwieczorek

Barszcz czerwony

Kolacja

Musaka z bakłażanów i mięsa mielonego z beszamelem

Wegetariańska

15 KWIETNIA

Śniadanie

Biszkoptowe omleciki z frużeliną brzoskwiniową i jogurtem naturalnym

II Śniadanie

Orzeźwiające smoothie z pomarańczą i miętą

Obiad

Pieczony kalafior w sosie orzechowym, wiosenna surówka z kapusty czerwonej oraz kasza kuskus

Podwieczorek

 Zupa fasolkowa

Kolacja

Sałatka jajeczna z ogórkiem konserwowym oraz mini sucharki pełnoziarniste

16 KWIETNIA

Śniadanie

Jaja faszerowane pastą pieczarkową, pomidorki koktajlowe oraz pieczywo ciemne

II Śniadanie

Deser straciatella z borówkami i granatem

Obiad

Kotleciki z buraków i kaszy jaglanej, surówka z sałaty lodowej oraz kasza gryczana

Podwieczorek

Zupa cebulowa

Kolacja

Sałatka serowa z sosem rzodkiewkowym oraz wafle kukurydziane

17 KWIETNIA

Śniadanie

Maślane gofry z serkiem kremowym ze szczypiorkiem oraz pieczone warzywa

II Śniadanie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem i kruszonką

Obiad

Wegański gulasz z fasoli, ciecierzycy i surówka z pora i jabłka oraz ryż

Podwieczorek

Krem z pora z czosnkowymi grzankami

Kolacja

Sałatka z malinowym vinegrettem oraz pieczywo chrupkie

18 KWIETNIA

Śniadanie

Domowe buraczane bajgle z camembertem i konfiturą z żurawiny

II Śniadanie

Jagodowe fit rafaello

Obiad

Wegetariańskie sznycle w sosie z suszonych pomidorów, surówka z kapusty pekińskiej i koperku oraz makaron chow mein z groszkiem

Podwieczorek

Zupa chrzanowa

Kolacja

Musli z jogurtem naturalnym i owocami

19 KWIETNIA

Śniadanie

Owsianka z sosem orzechowym

II Śniadanie

Pasta kremowa z kiełkami oraz pieczywo chrupkie

Obiad

Gulasz z fasolki szparagowej z pomidorami oraz kaszotto z pęczaka z kalafiorem 

Podwieczorek

Barszcz czerwony z uszkami

Kolacja

Cukiniowo-kukurydziane placuszki w salsie z awokado oraz jogurt koperkowy

Ketogeniczna

15 KWIETNIA

Śniadanie

Placuszki łososiowe terryiaki z dipem chrzanowym oraz pomidorki koktajlowe

II Śniadanie

Koktajl truskawkowy z siemieniem lnianym

Obiad

Indyk w boczku w sosie z gorgonzoli, pomidor z cebulką w jogurtowym sosie oraz duszone brokuły z migdałami

Podwieczorek

Keto pizza ze spodem bez mąki

Kolacja

Sałatka z szarpanym kurczakiem i awokado z majonezowym dipem

16 KWIETNIA

Śniadanie

Pasta kremowa z wędzonego boczku, ogórek konserwowy oraz bułka z samych ziaren

II Śniadanie

Keto pralinki a’la Ferrero rocher

Obiad

Idealnie soczyste wieprzowe żeberka z pieczonym czosnkiem i sosem barbecue oraz makaron z cukinii z krewetkami

Podwieczorek

Rozgrzewająca zupa z kapusty pekińskiej

Kolacja

Papryka zapiekana jajkami i serem żółtym

17 KWIETNIA

Śniadanie
Keto naleśniki a’la nutella w czkoladowej polewie
II Śniadanie
Mix orzechów
Obiad
Chrupiąca pierś z kurczaka na sałatce warzywnej oraz pomidorowa salsa
Podwieczorek
Zupa krem z zielonego groszku z mozarellą
Kolacja
Sałatka z wędzonym pstrągiem i serem z niebieską pleśnią

18 KWIETNIA

Śniadanie
Jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem, papryka kolorowa oraz bułka z samych ziaren
II Śniadanie
Keto deserek monte na mascarpone z orzechami laskowymi
Obiad
Gulasz wołowy z boczniakami oraz frytki z cukinii, pietruszki i marchewki
Podwieczorek
Domowa mieszanka orzechowa
Kolacja
Sałatka z wątróbką, pomidorem i orzechami z sosem malinowym

19 KWIETNIA

Śniadanie

Kakaowa siemianka z czekoladową polewą i borówkami

II Śniadanie
Keto omlet zachodni z serem i bekonem
Obiad
Buddha bowl z łososiem, pomidorkami, kuskusem z kalafiora i salsą z awokado
Podwieczorek
Keto zupa serowo-cebulowa
Kolacja
Zapiekane wrapy z mięsem i warzywami

Sokowa

15 KWIETNIA

Śniadanie

 Smoothie z truskawek i pomarańczy

II Śniadanie

 Koktajl kawowy

Obiad

 Zupa fasolkowa

Podwieczorek

 Koktajl z jarmużu i rukoli

Kolacja

 Sok pomidorowo-bazyliowy

16 KWIETNIA

Śniadanie

 Koktajl owocowy z banana i gruszki

II Śniadanie

 Smoothie arbuzowe

Obiad

Zupa cebulowa

Podwieczorek

 Witalny sok z awokado

Kolacja

 Smoothie marchewkowo-jabłkowe

10 KWIETNIA

Śniadanie

Mleczny koktajl owocowy

II Śniadanie

Sok pomaranczowo-grejpfrutowy

Obiad

Krem z pora z czosnkowymi grzankami

Podwieczorek

Koktajl z jarmużu i jabłka

Kolacja

Sok z buraka i selera

18 KWIETNIA

Śniadanie

Koktajl z owoców leśnych i mleczka kokosowego

II Śniadanie

Sok ze szpinaku i banana

Obiad

Zupa chrzanowa

Podwieczorek

Smoothie z melona i ogórka z miętowym aromatem

Kolacja

Sok dyniowo-pomarańczowy

19 KWIETNIA

Śniadanie

Sok ananasowo-bananowy z mleczkiem kokosowym

II Śniadanie

Koktajl z natki z dodatkiem cytryny

Obiad

Barszcz z uszkami

Podwieczorek

Sok pomidorowy z selerem naciowym

Kolacja

Koktajl owocowo-warzywny z jabłkiem i gruszką

Zamów dietę!